top of page
  • Skribentens bildThe Rootdoctor

HONEY JAR SPELL - Magi för ett gott år

Uppdaterat: 6 feb.

Almanackor har använts i Trolldomen för många slags besvärjelser. Detta är en modern besvärjelse som använder det konceptet i kombination med "sötningsarbetet" i Hoodoo/Conjure traditionen. Denna besvärjelse är avsedd att täcka ett helt år i utövarnas framtid och är tänkt att försköna hela året.

För de som inte känner till konceptet att "söta" är det något som görs för att göra människor snällare mot dig, mer attraherade och öppna för dig och så vidare.

Denna besvärjelse har testats och prövats av mig själv och andra och den fungerar vanligtvis mycket bra om den görs exakt enligt instruktionerna med en uppriktig sinnesstämning.

Att begränsa verkan till en mycket bestämd tidsram är alltid stärkande för ditt arbete och jag har tyckt att kalendrar är mycket effektiva för att representera detta i magin.


Du kommer att behöva:

  • En liten fickalmanacka. En sådan som ser ut som en liten bok.

  • En stor, NY och oanvänd glasburk (om inte kalendern verkligen är väldigt liten).

  • Tillräckligt med honung för att fylla burken. Jag brukar gå med flytande honung eftersom det är lättare att hälla. Socker kan användas istället. Även sockervatten om du går för budgetversionen.

  • En bild på dig själv (eller den person du gör detta för).

  • En penna för att skriva ditt namn och olika önskemål i kalendern.

  • Ett sortiment av Conjure-oljor, örter, malda rötter eller pulver. Detta är inte nödvändigt om du bara ska söta ditt år. Dessa används för att förstärka andra saker som du kan lägga i almanackan som att skaffa en partner, bättre relationer med dina medarbetare, mer pengar, nytt jobb, ökade andliga uppfattningar, makt och så vidare.

Gör såhär:

Skriv ditt fullständiga namn tre gånger på baksidan av bilden. Öppna almanackan och limma fast bilden på insidan till vänster. Ditt ansikte ska vara utåt så att när boken stänger kommer du att "vända ansiktet mot ditt år". När det är gjort kan du ytterligare personifiera "ditt år" genom att lägga till några droppar blod, hår och andra personliga bekymmer till almanackan, så att den säkert kommer att representera DITT framtida år.

Låt tre veckor vara tomma från det datum du för närvarande är på. Börja sedan skriva önskningar. Räkna med minst tre veckor för varje önskan. Om önskan är stor, låt det ta tre - sex månader. På nymånar kan du skriva "Attraherar...[infoga önskan]...". Du kan smörja nymåneförfrågningarna med en lämplig trollolja eller limma lite pulver eller rot på den. På fullmånar - skriv resultatet "Jag träffade en ny och underbar älskare", "Jag fick ett nytt och underbart jobb", "Jag har gått ner 10 kg i vikt" och så vidare.

När du är klar kan du försegla din kalender. Vissa gör detta genom att linda in den med vit, röd och svart tråd. Du kan använda vilken tråd du vill. Det här är nu ditt år som kommer.

Sätt in almanackan i burken och fyll den med honung.

Presentera burken till riktningarna - öst, syd, väst och norr genom att hålla upp den och säga "Detta är mitt år som kommer". Presentera det sedan för någon annan ande som det kan beröra, såsom dina förfäder, andar i staden du bor i, andar i vilken stad du vill flytta till eller arbeta i och så vidare.

Du kan nu bränna ljus på toppen av din burk varje nymåne för att förstärka den eller bara förvara den där den kommer att vara ostörd. Glöm sedan av den.

Vissa tycker att det är en bra idé att omge burken med örter som skyddar mot det onda ögat. Detta är valfritt.


Det är allt. Det är så du gör "The Almanac-Honey jar spell".

Om du vill ha detta gjort åt dig och skickat till dig: skicka en förfrågan till order@therootdoctor.se.


För att läsa mer om besvärjelser och "sötnings ritualer" se:

"Hoodoo Honey and Sugar Spells: Sweet Love Magic in the Conjure Tradition" av Deacon Millett.


25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page